Stuffed Potatoes / Papa Rellena


Ingredients:
(serves 4)

2 large white potatoes.
2 yellow potatoes.
2 large tomatoes diced.
1 medium onion, diced.
1/2 lb ground beef.
2 hard boiled eggs.
2 tbsp raisins.
1 medium carrot, diced small.
2 olives.
1 clove ground garlic.
Salt and pepper to taste.
Oil.
1 egg.
Flour.

Preparation:

The filling:
Prepare dressing in a pan with oil and fry the onion and garlic.
Then add ground beef, seasoning, fry well. Then add carrots, tomatoes and cook the vegetables.
Remove the heat, add the raisins, hard boiled eggs and sliced olives.
Reserve.

The potato:
Boil the potatoes and pass through the presser while warm.
Mix the potatoes with a little oil and season with salt and pepper.

To make the stuffed potatoes, take a little dough-like fist-sized, flattened, stands amid some of the filling and wrap, taking the form of a kibble.
Store until to fry.

When frying:
Use a pot or small saucepan and add plenty of oil.
Skip the stuffed potatoes beaten egg and then a little flour to keep it openduring frying.

Serve with onion salad. If desired, you can also accompany with boiled rice.




Ingredientes:
(4 personas)

2 papas blancas grandes.
2 papas amarillas.
2 tomates grandes picados en cuadritos.
1 cebolla mediana picada en cuadritos.
200 grs. de carne molida.
2 huevos duros picados.
2 cucharadas de pasas.
1 zanahoria mediana, picada en cuadros pequeños.
2 aceitunas.
1 diente de ajo picado.
Sal y pimienta al gusto.
Aceite.
1 huevo.
Harina.

Preparación:

El relleno:
Preparar el aderezo en una olla con aceite y dorar la cebolla y el ajo.
Añadir luego la carne molida, sazonar, freír bien. Agregar luego la zanahoria, el tomate y dejar cocer las verduras.
Retirar el fuego, agregar las pasas, huevos duros y las aceitunas picadas.
Reservar.

La papa:
Sancochar las papas y pasarlas por el prensador mientras están calientes.
Amasar las papas con un chorrito de aceite y sazonar con sal y pimienta.

Para formar la papa rellena, se toma un poco de masa semejante al tamaño de un puño, se aplana, se coloca en medio un poco del relleno y se envuelve, tomando la forma de una croqueta. Almacenar hasta el momento de freír.

Al freír:
Utilizar una olla o sartén pequeña y añadir abundante aceite.
Pasar las papas rellenas por huevo batido y luego por un poco de harina para que no se abran al freír.

Servir acompañadas de ensalada de cebolla. Si desea, puede acompañar también con arroz sancochado.

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