Fish Ceviche / Ceviche de Pescado



Ingredients:
(serves 4)

1 3/4 lb fish fillet.
1 large onion cut in fine Stripes.
1 pinch of ground garlic (optional).
Juice from 15 to 18 key limes.
Salt and pepper to taste.
Lettuce leaves.
Boiled corn and sweet potatos.
Toasted corn.
Chopped cilantro.
2 ajies limo chopped very small.

Preparation:

Cut fish into cubes and season with garlic, salt and pepper to taste.
Add freshly squeezed lemon juice, mix well and let stand at least 5 minutes.
Serve over lettuce, onion, accompanied by corn, sweet potatoes and roasted corn.
Sprinkle with chopped cilantro and aji limo on the plate.




Ingredientes:
(4 personas)

800 grs. de filete de pescado.
1 cebolla grande cortada en pluma y lavada.
1 pizca de ajo molido (opcional).
Jugo de 15 a 18 limones.
Sal y pimienta al gusto.
Hojas de lechuga.
Camotes y choclos sancochados.
Maíz tostado.
Culantro picado.
2 ajíes limo picados muy pequeño.

Preparación:

Cortar el pescado en cubos y sazonar con ajo, sal y pimienta al gusto.
Agregar el jugo de limón recién exprimido, mezclar bien y dejar en reposo al menos 5 minutos.
Servir sobre lechuga, cebolla, acompañado de choclo, camote y maíz tostado.
Espolvorear con culantro picado y ají limo sobre el plato.

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